OPENLUCHTBAD 'DE KOLCK' MEEDEN
Badweg 23, 9651 BS Meeden, tel: 0598-622955

Home
Organisatie
Openingstijden
Abonnementen

Beste inwoner van Meeden,

Met een grote schare vrijwilligers, sponsoren is het de Dorpsraad Meeden gelukt het openluchtbad De Kolck in Meeden op een fanatastische manier in 2013 open te houden. Dit tot tevredenheid van bezoekers, personeel en vrijwilligers. Het is duidelijk dat het zwembad voorziet in een behoefte zowel voor ons dorp als voor de regio. Met elkaar zijn  waar we hier trots op! Na dit succesvolle jaar gaan we met elkaar aan de slag om ook het jaar 2014 tot een succes te maken. We moeten daar bij andere financiële bronnen aanboren om dit succes helemaal waar te maken.

 

U kunt daar een bijdrage aan leveren door donateur te worden van het zwembad de Kolck. Als u

nauwelijks of niet zwemt en geen abonnement hebt, dan kunt u vriend of vriendin van de Kolck worden tegen minimaal 5 euro per jaar. Daarvoor wordt u bij ons ingeschreven en krijgt u een donateurskaart. Op vertoon van deze kaart heeft u vrij toegang tot het zwembad als u niet wilt zwemmen, maar wel uw (klein)kinderen wilt begeleiden of evenementen bijwonen, zoals: straatspeeldag, Kidzclubactiviteiten, diplomazwemmen of een boek wil lezen op ons gezellige terras enz.

 

Als u vriend of vriendin wilt worden, vult u dan uw gegevens in  en lever de strook samen met de enquête van Sportimpuls (Meeden Beweegdorp) in! Als wij uw donateurskaart langs komen brengen, zullen wij het bedrag tevens innen.

 

KLIK HIER OM HET FORMULIER (pdf) TE OPENEN,     (daarna printen en invullen)